• De Bilt
Ouderslokaal
Vera Hagen

Vera Hagen

Vera is moeder van een zoon (2010) en dochter (2012) is getrouwd en woont in Soest. 
Vera vertelt vanuit haar eigen ervaring: "Mijn zoon was 5 jaar en had last van faalangst en boze buien. Er moest iets veranderen, maar wat? Toen zag ik deze quote: 'Wees zelf de verandering die je het liefste wil zien'. Toen ben ik naar mezelf gaan kijken en in de spiegel die mijn zoon mij voor hield. Wat wil ik en wat heb ik nodig. Ik ben opleidingen gaan doen, het weerbaarheidsprogramma Rots en Water, kindercoachopleiding en de Jungiaanse psychologieopleiding. De faalangst van mijn kind is zo goed als weg, door zelf te verandering te zijn die ik het liefste wou zien bij mijn kind.

Vanuit mijn praktijk Veerkracht voor je kind geef ik ouder- en kindtrainingen en groepstrainingen aan kinderen, zodat kinderen meer in zichzelf gaan geloven. En ik begeleid moeders om vanuit acceptatie, vertrouwen en rust hun kinderen te begeleiden en (op) te voeden." 

Ik ben vrijwilliger van Ouders Lokaal geworden om ervaringen uit te wisselen en om ouders handvatten te geven wat te doen bij 'lastig' gedrag van je kind. Motto: Kleine veranderingen bij jezelf kunnen een groot verschil maken voor het hele gezin.