Zoom Workshop: Wat Nu?! Meer veerkracht voor jou.

Uitgelicht

15 jun
  • 20:00
  • zoom in vanuit je huis
  • gratis na aanmelding

Wat Nu?! heeft als doel om meer Veerkracht en positiviteit te krijgen binnen het gezin. Zodat jij als ouder kiest, weer de regie hebt en in beweging komt. Je hoeft het voorbeeld niet te g even, je hoeft het alleen te zijn.  Natuurlijk kan je donderdagavond 15 juni ook gaan netflixen (is ook heel fijn) maar je kan ook met een kop thee inzoomen bij ons. 

Vera wil tijdens deze online workshop haar kennis en ervaring (rots en water, ouder en kindercoaching) delen met jou. Misschien zit jij er middenin. De zorg voor je kinderen, je werk, je partner, je familie en o ja ook nog zorgen voor jezelf. Of het gaat best goed en wil je gewoon wat afleiding en iets nieuws leren. Ook helemaal goed! De zoomsessies gaan over IK. JijZelf dus. 

We willen ook graag weten welke gouden tip jij hebt om de kinderen bezig te houden of om jezelf genoeg tijd te geven. We zijn benieuwd! Vera schrijft vanuit eigen ervaring: "Het zijn soms onrustige en lange dagen, werken, huishouden, je kinderen op tijd naar bed, 's ochtends op tijd weg, wegbrengen naar school, naar je eigen werk, je sociale leven, financiën op de rit, en o ja ook nog iets voor jeZelf doen". Zorgen dat alles geregeld wordt, kortom de hele dag 'aan' staan. Hoe kan je je angst en zorgen omzetten in vertrouwen en positiviteit, zodat je weer energie krijgt. Herken jij dit ook? Tijdens deze 'zoom' workshop zullen deze vragen centraal staan. Vera zal handvatten aanreiken en je gaat samen met andere ouders op zoek naar creatieve oplossingen die zorgen voor meer veerkracht en balans in je gezinsleven tijdens je drukke sociale-werk- en gezinssituatie. 

Ouders over de workshop
"Fijn om je hart even te luchten. Handvatten gekregen en ideeën uitgewisseld."

Ouders voor ouders
Vera is moeder van een zoon (2010) en dochter (2012) is getrouwd en woont in Soest. Vanuit haar praktijk Veerkracht voor je kind geeft zij ouder- en kindtrainingen en groepstrainingen aan kinderen, zodat kinderen meer in zichzelf gaan geloven. Vera begeleidt moeders om vanuit acceptatie, vertrouwen en rust hun kinderen te begeleiden en (op) te voeden. Vera is vrijwilliger van Ouders Lokaal geworden om ervaringen uit te wisselen en om ouders handvatten te geven wat te doen bij 'lastig' gedrag van je kind. Motto: Kleine veranderingen bij jezelf kunnen een groot verschil maken voor het hele gezin. 

Deelname en aanmelding
Deelname aan deze online workshop is gratis na aanmelding. Klik hier om je aan te melden. Na aanmelding krijg je van ons inloggegevens om te kunnen deelnemen aan de ‘Zoom Workshop’. Deze begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. Voor meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl

 

Start: 
woensdag, juni 15, 2022 - 20:00
Eind: 
woensdag, juni 15, 2022 - 21:30

Activiteiten

5 okt

Workshop Welke leerstijl heeft mijn kind?

  • 05/10/2023
  • gratis na aanmelding
10 okt
12 okt

Praat Lokaal ASS Bilthoven

  • 12/10/2023
  • Gratis na aanmelding

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders het CJG en MENS De Bilt.