Zoom workshop: Mindful Ouderschap

Uitgelicht

7 apr
  • 20:00
  • Zoom in vanuit je eigen huis
  • gratis na aanmelding
Mindful ouderschap
Over de relatie tussen ouder en kind 
 
Wat kinderen het liefste van je willen als ouder is aandacht en gezien worden. Voor ons ouders is dit best uitdagend. We hebben zo ook onze eigen wensen en behoeften. En soms zijn we druk en gestresst. Al balancerend en soms struikelend begeleiden we onze kinderen naar zelfstandigheid. 

In deze online workshop onderzoeken we hoe we mindful kunnen zijn in ons ouderschap. Dat betekent dat je aandachtig bent naar je kind en aandachtig bent naar jezelf. Met uitleg, oefeningen en vragen onderzoeken we hoe we deze balanceer-act zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.

In mei volgt een aansluitende workshop waarbij je mindfulness-oefeningen krijgt aangeboden om momenten van verbinding en van rust en vrede in je gezin te creëren. 

Zoom Workshop
Met Zoom kun je met elkaar videobellen. Je kunt Zoom eenvoudig gebruiken vanaf je desktop of laptop, maar er zijn ook apps beschikbaar voor je smartphone en tablet. Zoom is gratis. 

Ouders voor ouders
De workshop wordt begeleid door Mamaji Godefrooij, is moeder van 2 zoons (2010 en 2014) en psycholoog. Zij begeleidt mensen in meditatie en bewustwording. Zie ook: www.onderdeacacia.nl 

Deelname is gratis. Je kan je hier aanmeldenNa aanmelding krijg je van ons inloggegevens om te kunnen deelnemen aan de ‘Zoom Workshop’. Deze begint om 20:00 uur en duurt tot ongeveer 21:30 uur. Voor meer informatie kun je mailen naar debilt@ouderslokaal.nl .

Start: 
woensdag, april 7, 2021 - 20:00
Eind: 
woensdag, april 7, 2021 - 21:30

Activiteiten

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders en het CJG