Workshop Pauzeknop voor ouders

Uitgelicht

26 jun
  • 20:00
  • Mens De Bilt, Molenkamp 60, De Bilt
  • gratis na aanmelding

Woest ben je! Kan het nou nooit eens een keer normaal? Dat je (kind)eren gewoon even naar je luisteren?

Je probeert tot tien te tellen. Het lukt niet echt. Je verheft je stem, je zegt iets lelijks. Je komt in een spiraal waar je niet meer uit lijkt te komen. De woorden die je eigenlijk niet wilt zeggen, rollen zo je mond uit.
Ergens in je achterhoofd bedenk je heus dat dit niet oké is. Dat je niet zo tegen je kind wilt praten, maar je kunt het niet meer stoppen.

Herkenbaar?

Weet je wat het fijne is? Dat stoppen, dat kan wel.
En dat gaat Damiët je leren in deze workshop.

Zodat je een pauzeknop hebt. Een 'reset' moment, waardoor je, ook als je al boos bent, kalmte hervindt en regie houdt over jouw reactie op je kind. 

 

Ouders voor ouders
Damiët van Stek is moeder van 2 zoons (2012 en 2015). Zij heeft een eigen coachpraktijk waarin ze moeders die zich boos, streng, ongeduldig en een soort politieagent voelen in het ouderschap, begeleid naar ouderschap vanuit vertrouwen, verbinding en plezier. Ze werkt onder andere met Aware Parenting (Aletha Solter) en Mindfulness en neemt daarin haar rijke ervaring als coach, trainer en gezinshulpverlener mee.

Ouders over de workshop
"Echt een aanrader voor ieder die wel eens een kort lontje heeft"

Deelname en aanmelding
Deze workshop is voor ouders die merken dat ze ongeduldiger en bozer reageren op hun kind dan ze willen, met kinderen in de leeftijd van 2 – 12. We gaan echt met elkaar aan de slag en uiteraard is er ruimte voor vragen. Deelname is gratis. Klik hier om je aan te melden. Voor meer informatie kun je mailen naar debilt@ouderslokaal.nl

Ouders gezocht!
Vind je het leuk om te helpen? Wij zijn op zoek naar ouders die ons team en ons bestuur willen versterken.  Klik hier voor een overzicht van de vacatures.

Start: 
zondag, juni 26, 2022 - 20:00
Eind: 
zondag, juni 26, 2022 - 22:00

Activiteiten

5 okt

Workshop Welke leerstijl heeft mijn kind?

  • 05/10/2023
  • gratis na aanmelding
10 okt
12 okt

Praat Lokaal ASS Bilthoven

  • 12/10/2023
  • Gratis na aanmelding

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders het CJG en MENS De Bilt.