Natuurbeleving bij Mama Lokaal Bilthoven

Uitgelicht

5 okt
  • 10:00
  • Idea
  • gratis

Natuurbeleving bij Mama Lokaal - Thema Gi-ga-groen! 
We verzamelen om 10.00 uur in de bibliotheek Bilthoven en gaan van daaruit naar de Kinderboerderij De Schaapskooi

Komen jullie ook?

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar Mama Lokaal Bilthoven om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideeën of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Lisette.

Ouders voor ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Lisette, Bartje en Joni.

Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma's) die het leuk vinden om samen met Lisette het Mama Lokaal Bilthoven te coördineren. Interesse? Stuur een mailtje naar debilt@ouderslokaal.nl.

Mama Lokaal WhatsApp
Wij hebben ook een Mama Lokaal WhatsApp groep voor Bilthoven. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en word je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar debilt@ouderslokaal.nl. Vermeldt daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Heb je interesse om een bepaald thema terug te zien?  Wil je je samen met Ouders Lokaal inzetten voor ouders, of heb je daar leuke ideeën over? Mail dan naar debilt@ouderslokaal.nl

Start: 
woensdag, oktober 5, 2022 - 10:00
Eind: 
woensdag, oktober 5, 2022 - 11:30

Activiteiten

6 okt

Zoom workshop Meiden Venijn

  • 06/10/2022
  • gratis na aanmelding
11 okt

Tieners: Gamen en Social media

  • 11/10/2022
  • gratis na aanmelding

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders en het CJG