Interactieve zoom workshop Positief Opvoeden

Uitgelicht

19 jan
  • 20:00
  • Zoom-in vanuit je huis
  • gratis na aanmelding

“Kinderen doen het beter als zij zich beter voelen”

We doen allemaal ons best om onze kinderen zo goed mogelijk op te voeden. Tegelijkertijd is het soms best lastig. Dit is niet gek want we hebben er geen opleiding voor gedaan, ieder kind is weer anders en vaak heeft je partner ook weer andere ideeën. Daarom is het heel normaal dat je af en toe worstelt hoe je het beste om kunt gaan met ruzie, gezeur, scherm strijd en niet luisterende kinderen.

Wil je leren hoe je op een positieve manier om kunt gaan met dit soort lastige momenten? Dan is deze opvoed workshop echt iets voor jou.

Door op een positieve manier je kinderen op te opvoeden zullen zij zich bemoedigd voelen en meer leren handelen vanuit een intrinsieke motivatie. Hierdoor voelen zowel ouders als kind zich respectvol behandelt, met als gevolg dat je samen tot oplossingen komt, zonder te  straffen of belonen. Respect en bemoediging werken namelijk veel beter! Tijdens deze interactieve workshop laat ik je zien én ervaren hoe je dat aanpakt. Je zult zien dat het in huis direct een stuk gezelliger wordt!

Ouders voor Ouders
De workshop wordt begeleid door Valerie Ritchie. Zij is moeder van drie kinderen (2007, 2009, 2012) en is psycholoog, Internationaal PCI Opvoed Coach, Positive Discipline Trainer en Expat Expert. Vanuit haar praktijk geeft zij workshops, trainingen en 1:1 coaching (online en in Zeist e.o.) om nieuwe technieken te leren die ouders helpen om meer harmonie en verbinding in het gezin te krijgen en om te kunnen gaan met alledaagse uitdagingen. Haar doel is om ouders te helpen de ouder te zijn die zij willen zijn, zodat kinderen kunnen bloeien en ouders met vertrouwen en plezier kunnen opvoeden.

Deelname en aanmelden
De workshop is voor ouders/verzorgers van kinderen in de basisschool leeftijd.
Deelname is gratis na aanmelding. Klik hier om je aan te melden 
- je ontvangt in de bevestiging de link naar de zoom meeting. Voor meer informatie kan je mailen naar: debilt@ouderslokaal.nl 

Ouders gezocht!
Vind je het leuk om te helpen? Wij zijn op zoek naar ouders die ons team en ons bestuur willen versterken. Klik hier voor een overzicht van de vacatures.

xxxx

Start: 
woensdag, januari 19, 2022 - 20:00
Eind: 
woensdag, januari 19, 2022 - 21:30

Activiteiten

9 dec

Praat Lokaal ASS Bilthoven

  • 09/12/2021
  • gratis
9 dec
19 jan

Interactieve zoom workshop Positief Opvoeden

  • 19/01/2022
  • gratis na aanmelding
3 feb

Zoom workshop: De Cirkel van Invloed

  • 03/02/2022
  • gratis na aanmelding

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders en het CJG