Vrijwilliger (ouder) gezocht voor Mama Lokaal Bilthoven

Uitgelicht

Ouders Lokaal zoekt ouders/opvoeders die gastvrouw willen zijn voor Mama Lokaal in Bilthoven. 

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma’s) die het leuk vinden om Mama Lokaal Bilthoven te coördineren op woensdagochtend van 10:00-11:30 uur. Dit doe je met een team van twee tot drie moeders, gewoon, omdat dat veel leuker is en je op die manier kan rouleren en je samen flexibel bent.

Over Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Kinderen kunnen met elkaar spelen of meedoen aan de activiteiten die afwisselend georganiseerd worden (knutselen, voorlezen, muziek maken, etc.). Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen ervaringen gedeeld worden over de dynamiek/uitdagingen van het opvoeden van kinderen. Je inspireert en leert van elkaar. Met regelmaat schuift er op verzoek een deskundige aan die een bepaald thema belicht rondom de opvoeding van je kleine.

Wat doe je als gastvrouw van Mama Lokaal
Je bent als gastvrouw aanwezig om ouders te ontvangen en te voorzien van iets te drinken en je verzint/verzorgt de knutselactiviteiten voor de allerkleinsten. Verder bedenk je met elkaar leuke activiteiten voor het Mama Lokaal zoals peutermuziek, yoga, of je nodigt speciale gasten uit om iets meer te komen vertellen over een bepaald thema (denk aan een draagdoekcoach, of een inspiratie ochtend over peuterpubertijd of positief opvoeden, etc).  

Als vrijwilliger bij Ouders Lokaal ben je natuurlijk zelf ook ouder en mag je je (klein)kind(eren) meenemen. Verder vinden wij het belangrijk dat je integer, gastvrij en enthousiast bent en energie krijgt van het helpen van anderen. Uiteraard krijg je de begeleiding en steun die je nodig hebt om Mama Lokaal tot een succes te maken.

Heb je interesse? Mail ons dan naar: debilt@ouderslokaal.nl 
klik hier om de website van Ouders Lokaal De Bilt te bezoeken voor meer informatie.

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders het CJG en MENS De Bilt.