Valerie Ritchie

Uitgelicht

Valerie Ritchie is getrouwd en moeder van drie kinderen (uit 2007, 2009 en 2012) en twee honden. Zij is psycholoog, Internationaal PCI Opvoed Coach, Positive Discipline Trainer, Expat Expert en heeft haar eigen praktijk 'The Parental Coach'. 

Na te hebben gewerkt als psycholoog verhuisde zij met haar jonge gezin naar Zweden en daarna naar de VS, voor het werk van haar man. Hier besloot zij zich actief te willen richten op iets wat alle ouders zo intens bezig houdt: het opvoeden van de kinderen. "We doen allemaal zo ons best en tegelijkertijd worden we er niet voor opgeleid". Valerie besloot dat zij ouders hierin wilde gaan begeleiden. 

Vanuit haar praktijk 'The Parental Coach' geeft zij (online en face2face) workshops, trainingen en 1:1 coaching om nieuwe positieve en bemoedigende technieken te leren die ouders helpen om meer harmonie en verbinding in het gezin te krijgen en om te kunnen gaan met alledaagse uitdagingen. Haar doel is om ouders te helpen de ouder te zijn die zij willen zijn, zodat kinderen kunnen bloeien en ouders met vertrouwen en plezier kunnen opvoeden. https://theparentalcoach.com

"Ouders voelen vaak een hoge drempel om met anderen te praten over de worstelingen die zij tijdens de opvoeding tegenkomen. Als vrijwilliger bij Ouders Lokaal wil ik heel graag een bijdrage leveren om deze drempel zo laag mogelijk te maken voor ouders. Door erover te praten kom je verder." 

Order: 
9

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders het CJG en MENS De Bilt.