Monique Smitsmans

Uitgelicht

Workshopbegeleider​

Monique (1969) heeft een eigen coachpraktijk waar mensen terecht kunnen met vragen over innerlijke heelwording op het gebied van relaties, het omgaan met emoties in het dagelijks leven en voor begeleiding bij rouw & verlieservaringen.
Ze heeft eerder gewerkt als onderzoeker bij het Nederlands Kanker Instituut - Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.

Monique woont samen met haar man en drie prachtige kinderen: twee zonen (2002, 2006) en een dochter (2007). Hun dochter heeft een extra zorgbehoefte als gevolg van een mutatie in het DNA, waardoor haar leven anders verloopt dan het gemiddelde kind.

Monique: “Als ouders willen we het liefst dat onze kinderen blij en gelukkig zijn. Bij het opvoeden krijgen we echter ook regelmatig te maken met pijn, boosheid, frustratie en verdriet. Niet alleen van onze kinderen, maar ook van onszelf. Mijn passie is om deze emoties onder de loep te nemen, er te laten zijn en ervan te leren. Voor mij zijn het richtingaanwijzers om te groeien in liefde, als mens en als ouder. Toen ik van Ouders Lokaal hoorde was ik dan ook meteen enthousiast om me aan te melden als wokshopbegeleider, om mijn ervaringen als ouder te delen en mij te laten inspireren door de kennis van andere ouders.”

Order: 
5

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders en het CJG