Mama Lokaal De Bilt

Uitgelicht

Bij het Mama Lokaal kunnen zwangeren en kersverse moeders vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. 

Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse.  Opa's, oma's en papa's dan? Die zijn uiteraard ook van harte welkom! Wil je deze ochtend een bepaald thema terugzien, heb je ideeën of vragen voor een deskundige? Laat het weten via de ideeenbus op onze site. Wij zullen ons uiterste best doen om op je wensen in te spelen!

Het Mama Lokaal wordt georganiseerd door een team moeders en is gratis. Reserveren is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen.

Whatsapp groep
Elk Mama Lokaal heeft ook haar eigen Whatsapp groep. Hierin kun je op voorhand al kennismaken met andere moeders uit je omgeving én houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

 

Moeders gezocht voor Mama Lokaal in debilt
Ouders Lokaal zoekt moeders die coördinator/gastvrouw willen zijn voor Mama Lokaal in De Bilt. Per Mama Lokaal zijn er twee coördinatoren die met elkaar activiteiten organiseren en de ouders ontvangen in het Mama Lokaal.

Wat ga je doen als coördinator/gastvrouw? 
Je helpt bijvoorbeeld met het bedenken en invullen van de activiteiten van het Mama Lokaal (en het promoten ervan). Je bent gastvrouw op de ochtend zelf en zorgt dat de koffie en thee klaar staan. Je signaleert thema's en speelt daar op in met je activiteiten. Twee keer per jaar komen alle coördinatoren bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren.

Ben je enthousiast?
Spreekt dit je aan en vind je het leuk om moeders uit je omgeving van dienst te zijn en te ontmoeten? Neem dan contact op! Stuur een mailtje met informatie over jezelf en je motivatie om vrijwilliger te worden voor Mama Lokaal naar: info@ouderslokaal.nl. Wij nemen z.s.m. contact met je op.

Activiteiten

20 jan

Mama Lokaal Bilthoven

  • 20/01/2021
  • gratis
25 jan

Zoom workshop: Social Media en Verantwoord Gamen

  • 25/01/2021
  • gratis na aanmelding
27 jan
1 feb

Zoom Workshop: Thuisonderwijs en Huiswerk

  • 01/02/2021
  • gratis na aanmelding

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders en het CJG