Mama Lokaal De Bilt

Uitgelicht

Mama Lokaal De Bilt
Bij het Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideëen of verzoekjes kun je naar ons mailen.

Ouders voor ouders
Het Mama Lokaal wordt georganiseerd door een team moeders en is gratis. Reserveren is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen. Mama Lokaal is er elke woensdagochtend van 10:00-11:30 uur in Bibliotheek Bilthoven. Zie onze agenda voor de activiteiten.

Whatsapp groep
Wij hebben ook een Mama Lokaal WhatsApp groep voor Bilthoven. Hierin kun je op voorhand al kennismaken met andere moeders uit je omgeving én houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar debilt@ouderslokaal.nl . Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Help je mee?
Wij zijn altijd op zoek naar moeders die kunnen helpen bij de coördinatie van het Mama Lokaal. Onder het kopje vacatures zie je een omschrijving, je kunt ons ook mailen naar debilt@ouderslokaal.nl voor meer informatie of je interesse kenbaar te maken.

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders het CJG en MENS De Bilt.