Linda van Valkenhoef

Uitgelicht

Linda van Valkenhoef is getrouwd, moeder van twee kinderen (2013, 2016) en woont in Bilthoven. Ze is gecertificeerd leiderschapscoach (NOBCO geregistreerd). Naast haar baan als in-house leiderschapscoach bij een consultancy organisatie, heeft ze haar eigen coachpraktijk Inner Compass Coach waarbij ze dertigers begeleid naar meer innerlijke rust en zelfvertrouwen.

Haar klanten komen met vragen als “wat wil ik" en "wanneer is het goed genoeg?” Ze vinden het lastig om keuzes te maken en ervaar een disbalans tussen werk, sociale leven, ouderschap en tijd voor zichzelf. Linda leert haar klanten hoe ze keuzes kunnen maken, zodat ze om kunnen gaan met de gejaagdheid van de samenleving.
Linda schrijft regelmatig op LinkedIN (www.linkedin.com/in/linda-van-valkenhoef/) over de Cirkel van Invloed en over hun zorg intensieve zoon. 

Haar doel bij Ouders Lokaal is om ouders te helpen op een constructievere manier naar situaties te kijken, waardoor ze meer rust ervaren in het ouderschap. De uitwisseling van ervaringen met andere ouders tijdens de workshops is hierbij heel waardevol. 

xxxx

Order: 
11

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders het CJG en MENS De Bilt.