Karen Dijkstra

Uitgelicht

Karen Dijkstra (1976) is getrouwd en moeder van 3 kinderen (2004,2006, 2008) en woont in Bilthoven. Zij is opgeleid als orthopedagoog en heeft na een aantal jaren als onderwijsadviseur te hebben gewerkt Talent&Groei opgericht www.hulpvoorkinderenmetleerproblemen.nl. Veel kinderen lopen (onnodig) vast in het onderwijssysteem. Het is tijd om oog te krijgen voor de verschillende leerstijlen die er zijn. 
In 2019 schreef Karen het boek 'In 10 Stappen leren vanuit Talent. Hiermee wil zij ouders en onderwijsprofessionals een andere kijk op leerproblemen (zoals dyslexie, AD(H)D en dyscalculie) 
geven. Zodat zij kinderen kunnen helpen om te leren vanuit hun sterke kanten en talenten. Zodat ze weer met plezier en zelfvertrouwen naar school gaan. 
Karen: “Voor ouders is het een hele zoektocht naar hulp wanneer ze hun kind zien worstelen op school. Vanuit Ouders Lokaal wil ik hen graag inspireren om te kijken hoe het wél kan. Ik merk dat het uitwisselen van ervaringen met andere ouders en de (h)erkenning als heel waardevol wordt ervaren in de bijeenkomsten voor ouders bij Ouders Lokaal. Fijn om daar als vrijwilliger mijn steentje aan bij te kunnen dragen”. xxxx

Order: 
9

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders het CJG en MENS De Bilt.