Damiët van Stek

Uitgelicht

Damiët is moeder van 2 zoons (2012 en 2105), die ze opvoedt in een co-ouderschap. Ze is getrouwd en woont niet samen. Als ze koekjes eet is het bij voorkeur meteen het hele pak, ze start haar dag het liefst vroeg, gezellig samen met haar kinderen of haar man, maar soms ook wandelend in alle stilte of bij haar paard. 
Damiët heeft een eigen coachpraktijk waarin ze moeders die zich boos, streng, ongeduldig en een soort politieagent voelen in het ouderschap, begeleid naar ouderschap vanuit vertrouwen, verbinding en plezier. Ze werkt onder andere met Aware Parenting (Aletha Solter) en Mindfulness en neemt daarin haar rijke ervaring als coach, trainer en gezinshulpverlener mee.

Damiët: als ouder heb je vaak een beeld van hoe je wilt zijn. Liefdevol, geduldig, een veilige haven waarin je kind zich gezien en gehoord voelt. Tot je eigen verbazing is de praktijk een stuk weerbarstiger. Je bent boos waar je zacht wilt zijn, je schrikt van hoe je tegen je kind spreekt en welke heftige emoties ouderschap met zich meebrengt. Schuldgevoelens en voornemens voor verandering stapelen zich op. Mijn drive is om elke ouder die dat wil, te leren hoe ze wél die veilige plek kunnen zijn voor hun kinderen. Want dat kan!
 

Order: 
9

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders het CJG en MENS De Bilt.