Voetreflexmassage bij Mama Lokaal Bilthoven

Uitgelicht

26 jun
  • 10:00
  • Bibliotheek Idea, Het Lichtruim Bilthoven
  • gratis

Voetreflexmassage bij Mama Lokaal

Voetreflexmassage rondom zwangerschap en bij jonge kinderen Wat is voetreflexologie en wat kan het betekenen rondom zwangerschap en na de bevalling? Antine Breimer vertelt er alles over deze ochtend. Onderwerpen die aan de orde komen zijn kinderwens, klachten tijdens en na de zwangerschap, ondersteunen van de bevalling rond de 40 weken en herstel en hervinden hormonale balans na de bevalling. Aan het eind van deze informatieochtend zullen er een aantal praktische massagegrepen voor zowel ouder als kind worden gedemonstreerd. Kom je ook?
 

Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal Bilthoven kunnen kersverse (en bijna) moeders elke woensdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! De kinderen kunnen met elkaar spelen terwijl de moeders onder het genot van een kopje thee of koffie ervaringen kunnen uitwisselen of vragen stellen aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Daarnaast wordt er voor kinderen van 2-4 jaar ierdere woensdagochtend voorgelezen door een medewerkeer van bilbliotheek idea. Wat is fijner dan samen met je kindluisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal?Opa's, oma's en papa's zijn uiteraard ook van harte welkom in het Mama Lokaal!

Heb je een leuk idee, suggestie of feedback voor ons? Laat deze hier achter en wij zullen ons uiterste best doen om erop in te spelen.

Ouders Lokaal is er voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoordineerd door vrijwillige ouders. Wil je ons team versterken? Mail dan naar debilt@ouderslokaal.nl

Whatsapp groep
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Bilthoven. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

xx

woensdag, juni 26, 2019 - 10:00
woensdag, juni 26, 2019 - 11:30

Activiteiten

8 jul

Mama Lokaal Bilthoven

  • 08/07/2020
  • gratis
8 jul

Zoom workshop: Mindful Ouderschap

  • 08/07/2020
  • gratis na aanmelding
9 jul

Praat Lokaal Autisme Bilthoven

  • 09/07/2020
  • gratis
15 jul

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders en het CJG