Speel-o-theek bij Mama Lokaal Bilthoven

Uitgelicht

19 dec
  • 10:00
  • Bibliotheek Idea, Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven
  • Gratis

Samenwerking Speelotheek en Mama Lokaal Bilthoven.  
Win een jaarabonnement!

Op 12 en 19 december vieren we de start van de samenwerking tussen Speelotheek de Bilt en Bibliotheek Idea Bilthoven met een speelochtend bij Mama Lokaal. Er is allerlei leuk speelgoed waarmee gespeeld kan worden en er wordt natuurlijk voorgelezen met aansluitend ontmoeting onder het genot van een kopje koffie of thee bij het Mama Lokaal. Komen jullie ook?

Om deze start te vieren zijn er twee prijzen te winnen: een cadeaubon voor de Speelotheek (ter waarde van een jaarabonnement) en een leuk boek. Of je wint een strippenkaart van 10 strippen voor de Speelotheek en een leuk boek.  Meedoen? Maak een leuke foto waarop er gespeeld wordt met het speelgoed in de bibliotheek. Deel deze via facebook met de volgende hashtag: #spelenindebieb. Of maak kans door je aan te melden bij de whatsapp groep van Mama Lokaal. Zit je al in de whatsapp groep? Dan maak je ook kans.

Elk Mama Lokaal heeft haar eigen whatsapp groep. Hierin kun je op voorhand al kennismaken met andere moeders uit je omgeving én houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat. Of geef je op tijdens Mama Lokaal.

Over Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal Bilthoven kunnen kersverse (en bijna) moeders elke woensdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! De kinderen kunnen met elkaar spelen terwijl de moeders onder het genot van een kopje thee of koffie ervaringen kunnen uitwisselen of vragen stellen aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Daarnaast wordt er voor kinderen van 2-4 jaar iedere woensdagochtend voorgelezen door een medewerker van Bibliotheek Idea. Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal? Opa's, oma's en papa's zijn uiteraard ook van harte welkom in het Mama Lokaal!

Heb je een leuk idee, suggestie of feedback voor ons? Laat deze hier achter en wij zullen ons uiterste best doen om erop in te spelen.

Ouders Lokaal is er voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoordineerd door vrijwillige ouders. Wil je ons team versterken? Mail dan naar debilt@ouderslokaal.nl of kijk op de website: debilt.ouderslokaal.nl 

 
woensdag, december 19, 2018 - 10:00
woensdag, december 19, 2018 - 11:30

Activiteiten

29 mei

Mama Lokaal Bilthoven

  • 29/05/2019
  • gratis
5 jun

Mama Lokaal Bilthoven

  • 05/06/2019
  • gratis
12 jun
13 jun

Praat Lokaal Autisme

  • 13/06/2019
  • gratis
19 jun

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders en het CJG