Mama Lokaal Bilthoven Zomervakantie

Uitgelicht

12 aug
  • 10:00
  • Idea Bibliotheek, Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven
  • gratis

We zijn weer open!

Mama Lokaal is weer live in de Bibliotheek Bilthoven. De maatregelingen rondom het Covid-19 virus zijn dusdanig versoepeld dat we elkaar weer mogen zien. 

Ook in de zomervakantie zijn we elke woensdagochtend open! We gaan weer voorlezen, zingen en knutselen. Kom je ook? 

Over Mama Lokaal 

Laat de was de was en kom gezellig naar Mama Lokaal Bilthoven om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideeën of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Lisette. 

Ouders voor ouders 

Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Lisette. Trotse moeder van vier kinderen..  Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma's) die het leuk vinden om samen met Lisette het Mama Lokaal Bilthoven te coördineren. Interesse? Stuur een mailtje naar debilt@ouderslokaal.nl. 

Mama Lokaal Whatsapp

Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Bilthoven. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en word je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar debilt@ouderslokaal.nl. Vermeldt daarbij om welk Mama Lokaal het gaat. 

Voorzorgsmaatrelen Covid-19 

Bij gezondheidsklachten vragen wij je thuis te blijven. Zorg dat je goed je handen wast bij binnenkomst en houdt afstand van elkaar.

Heb je interesse om een bepaald thema terug te zien?  Wil je je samen met Ouders Lokaal inzetten voor ouders, of heb je daar leuke ideeën over? Mail dan naar debilt@ouderslokaal.nl  

woensdag, augustus 12, 2020 - 10:00
woensdag, augustus 12, 2020 - 11:30

Activiteiten

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders en het CJG