Mama Lokaal Bilthoven | Voorjaarsvakantie

Uitgelicht

26 feb
  • 10:00
  • Bibliotheek Idea, Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven
  • gratis

In de voorjaarsvakantie staat de koffie/thee ook klaar bij het Mama Lokaal, maar deze ochtend wordt er niet voorgelezen. 

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar het Mama Lokaal Bilthoven om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. We starten de ochtend met een voorleeskwartiertje voor kinderen van 2-4 jaar, er  voorgelezen door een medewerker van Bibliotheek Idea.
Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in de mooie ruimte van de Bibliotheek volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideeën of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Lisette of Annie.

Voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Lisette en Annie. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma's) die het leuk vinden om samen met Lisette en Annie het Mama Lokaal Bilthoven te coördineren. Interesse? Stuur een mailtje naar info@ouderslokaal.nl .

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Bilthoven. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en wordt je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeldt daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

 

woensdag, februari 26, 2020 - 10:00
woensdag, februari 26, 2020 - 11:30

Activiteiten

2 mrt

Grip op Tieners, interactieve bijeenkomst

  • 02/03/2020
  • gratis na aanmelding

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders en het CJG