Sinterklaas activiteit bij MamaLokaal Bilthoven

Uitgelicht

28 nov
  • 10:00
  • Bibliotheek Idea, Het Lichtruim, Plantenplein 2, Bilthoven
  • gratis

Sinterklaas activiteit bij MamaLokaal Bilthoven

Sinterklaas Kapoentje gooi wat in mijn schoentje... We gaan voorlezen uit Sinterklaasverhalen.

Aansluitend gaan we Sinterklaasliedjes zingen en kunnen kindjes hun eigen schoentje zetten of zelf een schoentje knutselen en dit schoentje zetten in de Bibliotheek.
Op 5 dec. kan je samen met je kind(eren) het gevulde schoentje weer ophalen.

Mama Lokaal

Bij het Mama Lokaal Bilthoven kunnen kersverse (en bijna) moeders elke woensdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! De kinderen kunnen met elkaar spelen terwijl de moeders onder het genot van een kopje thee of koffie ervaringen kunnen uitwisselen of vragen stellen aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Daarnaast wordt er voor kinderen van 2-4 jaar iedere woensdagochtend voorgelezen door een medewerker van Bibliotheek Idea. Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal? Opa's, oma's en papa's zijn uiteraard ook van harte welkom in het Mama Lokaal!

Heb je een leuk idee, suggestie of feedback voor ons? Laat deze hier achter en wij zullen ons uiterste best doen om erop in te spelen.

Ouders Lokaal is er voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoordineerd door vrijwillige ouders. Wil je ons team versterken? Mail dan naar debilt@ouderslokaal.nl 

Whatsapp groep
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Bilthoven. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

woensdag, november 28, 2018 - 10:00
woensdag, november 28, 2018 - 11:30

Activiteiten

29 mei

Mama Lokaal Bilthoven

  • 29/05/2019
  • gratis
5 jun

Mama Lokaal Bilthoven

  • 05/06/2019
  • gratis
12 jun
13 jun

Praat Lokaal Autisme

  • 13/06/2019
  • gratis
19 jun

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders en het CJG