Sinterklaas activiteit bij Mama Lokaal Bilthoven

Uitgelicht

5 dec
  • 10:00
  • Bibliotheek Idea, Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven
  • gratis

Sinterklaas activiteit bij Mama Lokaal Bilthoven

Daar wordt aan de deur geklopt... Er zijn een heleboel boeken over Sinterklaas. Kom je ook luisteren naar een spannend of leuk Sinterklaasverhaal? Na het lezen en zingen kunnen de kinderen kijken of de Sint iets in hun schoentje heeft gedaan. Heb je vorige week je schoentje gezet? Kom je dan nu ook? 

Mama Lokaal

Bij het Mama Lokaal Bilthoven kunnen kersverse (en bijna) moeders elke woensdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! De kinderen kunnen met elkaar spelen terwijl de moeders onder het genot van een kopje thee of koffie ervaringen kunnen uitwisselen of vragen stellen aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Daarnaast wordt er voor kinderen van 2-4 jaar ierdere woensdagochtend voorgelezen door een medewerkeer van bilbliotheek idea. Wat is fijner dan samen met je kindluisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal?Opa's, oma's en papa's zijn uiteraard ook van harte welkom in het Mama Lokaal!

Heb je een leuk idee, suggestie of feedback voor ons? Laat deze hier achter en wij zullen ons uiterste best doen om erop in te spelen.

Ouders Lokaal is er voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoordineerd door vrijwillige ouders. Wil je ons team versterken? Mail dan naar debilt@ouderslokaal.nl

Whatsapp groep
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Bilthoven. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

woensdag, december 5, 2018 - 10:00
woensdag, december 5, 2018 - 11:30

Activiteiten

12 dec
13 dec
19 dec

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders en het CJG