Gonnie bij Mama Lokaal Bilthoven

Uitgelicht

28 okt
  • 10:00
  • Bibliotheek Idea, Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven
  • gratis
Vandaag gaan we voorlezen over Gonnie en haar vriendjes. 
En Gonnie komt zelf op bezoek bij het Mama Lokaal.
Kom luisteren naar de mooiste verhalen en liedjes van een van de bekendste gansjes van Nederland. Trekken jullie net als Gonnie je laarsjes aan?
 

Over Mama Lokaal
Laat de was de was en kom gezellig naar Mama Lokaal Bilthoven om andere moeders uit je omgeving te ontmoeten! Bij Mama Lokaal kunnen (aanstaande) mama's elke woensdagochtend tussen 10:00 en 11:30 uur vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten met kinderen van 0-4 jaar. Er wordt altijd wel wat leuks georganiseerd. Alle activiteiten sluiten zoveel mogelijk bij de leeftijden van de kinderen aan en natuurlijk ook bij de interesses van de mama's! Voor de allerkleinsten is er naast de georganiseerde activiteiten altijd wel iets leuks te knutselen en kan er in volop gespeeld worden met elkaar. Uiteraard zijn papa's ook van harte welkom bij het Mama Lokaal! Onder het genot van een kopje koffie kan er gekletst worden met elkaar over de ups and downs van het ouderschap en de dynamiek van het opvoeden. De Mama Lokaal Kletspot staat standaard op tafel voor inspiratie, tips en leuke opvoedthema's. Op verzoek kunnen we ook speciale gasten uitnodigen zoals een draagdoekcoach, lactatiedeskundige, pedagoge, etc. Ideeën of verzoekjes kun je naar ons mailen of doorgeven aan Sasja of Lisette.. 

Ouders voor ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoördineerd door Lisette, trotse moeder van vier kinderen en Sasja, trotse moeder van 3 kinderen. 
Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers (moeders of oma's) die het leuk vinden om samen met Lisette het Mama Lokaal Bilthoven te coördineren. Interesse? Stuur een mailtje naar 
debilt@ouderslokaal.nl. 

Mama Lokaal Whatsapp
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Bilthoven. Hierin kun je elkaar vragen stellen, tips uitwisselen en word je op de hoogte gehouden van onze activiteiten. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar debilt@ouderslokaal.nl. Vermeldt daarbij om welk Mama Lokaal het gaat. 

Voorzorgsmaatregelen Covid-19
Bij gezondheidsklachten vragen wij je thuis te blijven. Zorg dat je goed je handen wast bij binnenkomst en houdt afstand van elkaar. 
Op dit moment mogen er 30 personen in de bibliotheek, kinderen meegerekend. Het advies is om mondkapjes te dragen in de openbare ruimte, zo ook in de bibliotheek.

Heb je interesse om een bepaald thema terug te zien? Wil je je samen met Ouders Lokaal inzetten voor ouders, of heb je daar leuke ideeën over? Mail dan naar debilt@ouderslokaal.nl  

 

 

xxxx

woensdag, oktober 28, 2020 - 10:00
woensdag, oktober 28, 2020 - 11:30

Activiteiten

21 okt
26 okt

Zoom workshop: Hoog gevoelige kinderen

  • 26/10/2020
  • Gratis na aanmelden
28 okt
28 okt

Zoom Lezing 'Brus Bewust'

  • 28/10/2020
  • gratis na aanmelding

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders en het CJG