Babylezen bij Mama Lokaal Bilthoven

Uitgelicht

2 okt
  • 10:00
  • Bibliotheek Idea, Het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven
  • gratis

Babylezen

Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen, vertellen en luisteren, daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen. Maar hoe doe je dat dan, voorlezen aan een baby? Tijdens de workshop Babylezen zien en ervaren ouders hoe baby’s samen met hun ouders kunnen genieten van een klein verhaaltje.

MamaLokaal
Bij het Mama Lokaal Bilthoven kunnen kersverse (en bijna) moeders elke woensdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! De kinderen kunnen met elkaar spelen terwijl de moeders onder het genot van een kopje thee of koffie ervaringen kunnen uitwisselen of vragen stellen aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige, een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Daarnaast wordt er voor kinderen van 2-4 jaar iedere woensdagochtend voorgelezen door een medewerker van Bibliotheek Idea. Wat is er fijner dan samen met je kind luisteren naar een gek, leuk, spannend, mooi verhaal? Opa's, oma's en papa's zijn uiteraard ook van harte welkom in het Mama Lokaal!

Elke woensdagochtend van 10.00 - 11.30 uur in de Bibliotheek Idea Bilthoven.

Heb je een leuk idee, suggestie of feedback voor ons? Laat deze hier achter en wij zullen ons uiterste best doen om erop in te spelen.

Ouders Lokaal is er voor en door ouders
Het Mama Lokaal wordt gecoordineerd door vrijwillige ouders. Wil je ons team versterken? Mail dan naar debilt@ouderslokaal.nl

Whatsapp groep
Wij hebben ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Bilthoven. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten en wisselen we tips uit. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar info@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

woensdag, oktober 2, 2019 - 10:00
woensdag, oktober 2, 2019 - 11:30

Activiteiten

23 sep

GEANNULEERD Inspiratie workshop Ont-moeten

  • 23/09/2019
  • gratis na aanmelding
2 okt
10 okt

Praat Lokaal Autisme

  • 10/10/2019
  • gratis
16 okt

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders en het CJG