Vrijwilligers gezocht

Uitgelicht

Account Manager Nieuwe Gemeenten Gezocht
Op dit moment zijn we actief in vier gemeenten. Wij willen dit graag uitbreiden zodat we nog meer gezinnen kunnen bereiken. Met deze groeiambitie hebben we een accountmanager nodig die zich bezighoudt met het werven van nieuwe gemeenten. Klik hier voor een profiel-en vacature omschrijving.

 


 

Ben jij de vrijwilliger die past bij een gezellig en inspirerend team voor en door ouders bij Ouders Lokaal? Ouders ontmoeten, informeren, inspireren en verbinden…. dát zijn de leuke activiteiten waar jij als vrijwilliger een steentje aan bij kunt dragen.

Samen met een enthousiast team van vrijwilligers help je (bijna) ouders op een laagdrempelige en gezellige manier op weg. Hoe? Door elkaar te informeren, te inspireren en ervaringen uit te wisselen tijdens o.a. Workshops Lokaal of Mama Lokaal. Lijkt het je leuk om spetterende activiteiten te ontwikkelen voor kinderen (en gezinnen)? Word dan vrijwilliger bij Jongeren Lokaal. Of maak ouders en kinderen blij met mooie projecten bij Droom Lokaal. Voor het Mama Lokaal in debilt zoeken wij moeders die het Mama Lokaal willen coördineren en gastvrouw willen zijn (gebeurt altijd in een team van twee moeders per Mama Lokaal). 

Ben je enthousiast en wil jij ouders uit je regio ook graag ontmoeten? Laat het ons weten via debilt@ouderslokaal.nl.

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders en het CJG