Monique Smitsmans

Uitgelicht

Workshopbegeleider
Monique (1969) is getrouwd met Daniël en samen hebben zij drie prachtige kinderen: twee zonen (2002, 2006) en een dochter (2007)

Ze heeft eerder gewerkt als onderzoeker bij het Nederlands Kanker Instituut - Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Nu heeft ze haar eigen praktijk waarin ze coachtrajecten, inspiratiesessies en workshops verzorgt op het gebied van persoonlijke groei, vrije Zelfexpressie en omgaan met o.a. rouw en verlies (www.moniquesmitsmans.nl). Daarnaast schrijft ze in een regionaal blad voor mantelzorgers (VoorElkaar) over haar leven als ouder van een kind met een extra zorgbehoefte. 

Monique: “Als ouders willen we het liefst dat onze kinderen blij en gelukkig zijn. Bij het opvoeden krijgen we echter ook regelmatig te maken met pijn, boosheid, frustratie en verdriet. Mijn passie is om deze emoties onder de loep te nemen, er te laten zijn en ervan te leren. Voor mij zijn het richtingaanwijzers om te groeien in liefde, als mens en als ouder. Toen ik van Ouders Lokaal hoorde was ik dan ook meteen enthousiast om me aan te melden als wokshopbegeleider, om mijn ervaringen als ouder te delen en mij te laten inspireren door de kennis van andere ouders.” 

 
Order: 
5

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Ouders Lokaal debilt

Lokaal samenwerking

Ouders lokaal is een samenwerking tussen ouders en het CJG